Vergunningaanvraag

Wilt u een evenement organiseren? U heeft dan meestal een vergunning nodig en moet derhalve een vergunningsaanvraag indienen. 

De gemeente of lokale overheid waarin de locatie waar u een evenement wilt organiseren gelegen is, kan een aantal eisen stellen waaraan uw evenement moet voldoen voordat zij de vergunning verlenen. Hierbij wordt vaak gekeken naar de invloed van het evenement op de verkeersstromen en de veiligheid van alle deelnemers aan het verkeer. Deze eisen verschillen per situatie en zijn daardoor soms lastig eenduidig in kaart te brengen.

 

Wij kunnen u hierbij helpen. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het traject van vergunningsaanvraag voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een festival, optocht of ander type evenement, wij hebben de benodigde kennis in huis. Daarnaast hebben wij goede contacten kunnen opbouwen met de bestuurders van veel Noord-Nederlandse Gemeenten.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen bij het traject van de vergunningsaanvraag? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 058- 266 66 96 of het contactformulier op deze pagina.