Nachtportiers / receptionisten

Verkeersregelaars Friesland levert voor een aantal bedrijven in Friesland nachtportiers / receptionisten. Zij weten de rol van gastheer perfect te vervullen en hebben daarbij ook profijt van hun ervaring in het verkeersregelen en de beveiliging. In deze roerige tijden is het immers soms moeilijk om mensen te vinden die het niet vervelend vinden om in de nacht alleen te zijn.

Afbeeldingsresultaat voor receptionistDe inzet van een nachtportier / receptionist(e) kan structureel dan wel incidenteel door ons worden vervuld. Bijvoorbeeld bij ziekte of verlof van uw vaste personeel.

We gaan daarbij te allen tijde representatief, tactvol en doortastend te werk. De verkeersregelaars en beveiligers van verkeersregelaars Friesland zijn volgens onze filosofie vooral gastheer. Een goede sfeer vinden we belangrijk. Door deze opstelling kiezen we voor een preventieve werkwijze.

 

 

Het voorkomen van conflictsituaties, dat is immers waar beveiliging om draait.

Bent u op zoek naar een nachtportier of een receptionist? Schroom dan niet om te bellen (058-266 66 96) of te mailen (info@verkeersregelaarsfriesland.nl). Wij geven u graag nog meer informatie.